PENDAFTARAN MUDAH

ISIKAN MAKLUMAT PEMOHON DI DALAM RUANGAN YANG DISEDIAKAN DIBAWAH
Nyatakan maklumat pribadi anda dan submit. Bank-in wang penyertaan ke akaun Maybank 1621 4200 0517 seperti dinyatakan dibawah. Akaun SVR anda akan diaktifkan SEBAIK SAHAJA BAYARAN DISAHKAN.  Simpan resit sebagai bukti bayaran. Hubungi kami jika ada masalah.

Associate Manager (baru)

CADANGAN/PERTANYAAN

PENDAFTARAN ONLINE AKAN DIBUAT SEBAIK SAHAJA DITERIMA DAN HANYA DIAKTIFKAN APABILA  BAYARAN RM168 TELAH DITERIMA. SELEPAS DIAKTIFKAN, ANDA LAYAK MEMBUAT TAJAAN.  JIKA PERLUKAN BANTUAN ATAU MAKLUMAT LANJUT BOLEH HUBUNGI KAMI BILA-BILA MASA.
Picture

MAKLUMAT PEMOHON

Picture
Pewaris adalah orang yang terdekat dengan anda selain suami atau isteri. Ia tidak bermaksud warisan atau apa-apa yang semaksud dengannya.

INGIN SERTAI SKIM SPILLOVER?
maklumkan kepada kami. Min 3 Max 5 dl. AUTOSUSUN. dl percuma untuk anda.

AHLI DYNAMIC TEAM
INGIN MENJADI PENAJA CERGAS?

maklumkan kepada kami, bantuan promosi dan sebaran disediakan. Anjurkan majlis promosi, kami akan bantu anda dengan penceramah berpengalaman.

TAWARAN KHAS.
Sehingga akhir September - mempunyai 100 AM termasuk 3 direct sponsor akan dipertimbangkan ke jawatan UM.
Picture
 
Picture
PREVIOUS
Picture
NEXT
Laman ini hak milik DYNAMIC TEAM. Diselenggara oleh Kumpulan Pengurus SVR untuk kemudahan ahli Dynamic Team dan ia boleh dikongsi oleh semua peserta program SVR. Laman ini bukan laman resmi SVR dan sebarang perselisihan fakta hendaklah dirujuk kepada SVR International.