MAKLUMAT TERKINI

PENGGUNAAN KAD PETRONAS (SMARTCARD) DITANGGUHKAN BUAT SEMENTARA WAKTU UNTUK MEMBERI LALUAN URUSAN PENAMBAHBAIKAN SISTEM BAYARAN disamping MENGELAK PERTEMBUNGAN DENGAN SISTEM SUBSIDI MINYAK YANG JUGA MENGGUNA KAD JENIS YANG SAMA.  SMARTCARD AKAN DIGANTI DENGAN GIFT CARD (KAD BARU) YANG LEBIH SESUAI DENGAN SISTEM PEMBAYARAN SVR.   Ahli harap bersabar demi masa hadapan yang lebih gemilang. Sebarang masalah yang timbul hendaklah dimaklumkan terus kepada pengurusan SVR.

Sebelum  KAD EMAS (SVR Gold Card) dapat berfungsi sepenuhnya, ahli boleh memulakukan pembelian di Giant melalui Special Voucher yang telah dikeluarkan. Baucer ini boleh dibeli dari pejabat SVR.  Mata bonus akan dikira atas nilai pembelian sama seperti mengguna Kad Emas SVR.  Segalanya berjalan dengan lancar kecuali ada sedikit masalah teknikal yang perlu dibaiki dari masa kesemasa. Tidak lama lagi kita akan dapat membeli belah menggunakan Kad Emas.

Baharu seminggu SVR dilancarkan, ahli yang mendaftar sudah mencecah 3,000 orang. Minggu ini ahli sudah memingkat lebih dari 6,000 orang. Semakin hari semakin ramai mendaftar.  Kemungkinan target untuk mencapai keahlian seramai 500,000 orang sebelum akhir tahun ini akan terlaksana lebih awal.  Giatkan usaha majukan diri anda dalam kerjaya baru sebagai USAHAWAN SVR.

Paling terkini: ahli SVR sudah melebihi 10,000 orang.

Satu PORTAL akan dilancarkan bagi ahli membuat tempahan pembelian melalui internet menggunakan kemudahan kad emas. Tunggu pengumuman rasmi.

KAMDAR sedang menguruskan fasa terakhir memberi kemudahan pembelian menggunakan Kad Emas SVR.

Giant sedang menguji sistem penebusan/pembayaran melalui Kad Emas SVR

Picture
PREVIOUS
Picture
NEXT
Laman ini hak milik DYNAMIC TEAM. Diselenggara oleh Kumpulan Pengurus SVR untuk kemudahan ahli Dynamic Team dan ia boleh dikongsi oleh semua peserta program SVR. Laman ini bukan laman resmi SVR dan sebarang perselisihan fakta hendaklah dirujuk kepada SVR International.