PLAN B (automaintain)

INSENTIF PERKEMBANGAN BERPERINGKAT

Penempatan secara auto (autosusun) semua ahli kumpulan sama ada tajaan sendiri atau tajaan downline.  Nilai perolehan dalam Plan B banyak bergantung pada kekuatan kumpulan yang dibina dalan Plan A.  Semakin ramai ahli kumpulan semakin banyaklah nilai perolehan. Nilai maksimum yang layak diterima ialah tidak melebihi RM265,716.00 sebulan.

Maintain bulanan ialah RM60.00. Dipotong secara auto dari pendapatan atau e walet.
Setiap ahli yang maintain akan mendapat 1 Kad Bio-Energy yang hebat. Akan dihantar terus ke alamat yang didaftarkan. Ahli yang maintain sahaja layak memperolehi INSENTIF PERKEMBANGAN BERPERINGKAT.
Pendapatan dari Plan ini adalah sama bagi setiap ahli tanpa mengira pangkat. Setiap ahli yang maintain menyumbangkan RM3.00

KONSEP 3X3
P1.    3X3
P2.    3X3X3
P4.    3X3X3X3
          P5..............P9.
P10.  3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3

Picture
sehingga 10 peringkat sahaja

PENDAPATAN MAKSIMUM  M265,716.00 sebulan


Fungsi Kad Bio-Energy

Picture
Simpan, letak berdekatan dengan badan sudah mencukupi menghalang sinaran infra merah dan Radio-Aktif dari merosakkan  tubuh.  Boleh juga digunakan untuk mengawal kesegaran bahan makanan seperti sayuran, ikan dan sebagainya.

Picture
Picture
KAD BIO-ENERGY (hadapan)
Picture
KAD BIO-ENERGY (belakang)
Picture
KESIHATAN TERPELIHARA - HIDUP CERIA
SEGERA SERTAI SVR DAN DAPATKAN KAD BIO-ENERGY YANG HEBAT
Picture
Register Now
 
Picture
PREVIOUS
Picture
NEXT
Laman ini hak milik DYNAMIC TEAM. Diselenggara oleh Kumpulan Pengurus SVR untuk kemudahan ahli Dynamic Team dan ia boleh dikongsi oleh semua peserta program SVR. Laman ini bukan laman resmi SVR dan sebarang perselisihan fakta hendaklah dirujuk kepada SVR International.